Leírás és Paraméterek
Fogyasztható: gluténmentes diétában
Gluténmentes kelt tészta diós töltettel (29,4%)
Összetevők Tészta: liszt /kukoricakeményítő, tápiókaliszt, rizsliszt, burgonyarost, stabilizátor: hidroxipropil-metilcellulóz, porított psyllium rost, guar gumi, amarantliszt, almarost, dextrin (kukoricából) borsófehérje/, víz, margarin /növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek (lecitin, zsírsavak mono-és digliceridjei, só (0,3%), étkezési sav (citromsav), színezék (béta karotin), aroma, vitaminok (A,D)/, cukor, tojáspor, finomított napraforgó étolaj, lékötő, só. Töltelék: dió 16%, cukor, víz, citromlé.
Tejszármazékokat feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték és energiatartalom 100g termékben:
Energia: 1633 kJ / 394 kcal Zsír:23g amelyből telített zsírsavak:3,8g Szénhidrát:42g amelyből cukrok: 18g Fehérje: 4g Só:0,2g
Gyártja és forgalmazza: Tóth-Rabóczki Kft. Készült: 1133 Budapest, Vág u. 5. Származási hely: EU