Loprofin Spagetti alacsony fehérjetartalmú tészta 500g
Leírás és Paraméterek
Loprofin Spagetti
Alacsony fehérjetartalmú száraztészta.
Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer.
Fontos figyelmeztetés!
Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Nem alkalmas kizárólagos táplálásra.
Felhasználható Egyes örökletes aminosavanyagcsere-rendellenességekkel, alacsony fehérjetartalmú diétát igénylő vese-vagy májelégtelenséggel rendelkező egyének diétás ellátására.
Alkalmazási javaslat: Egy nagy lábasban forraljon fel 1 liter ivóvizet. Adjon hozzá egy adag* száraztésztát. Adjon hozzá egy evőkanál olajat és 1 teáskanál sót, amennyiben diétája engedi. Főzze körülbelül 8-10 percig, vagy amíg megpuhul, alkalmanként keverje meg. Öntse le a vizet és öblítse le a tésztát. *Európai ajánlás: 1 átlagos felnőtt adag = 75 g száraz tészta (megfőzve: 168 g).
Összetétel:
Átlagos tápértékadatok 100 g-ban 1 adagban (75 g) Energia 1548kJ 365 kcal
Zsír 1,2 g telített zsírsavak 1,0g
Szénhidrát 87,4 g cukrok 0 g
Rost 1,1 g
Fehérje 0,5 g
L-arginin 8,5 mg
L-cisztin 5,3 mg
L-izoleucin 8,0 mg
L-leucin 27,7 mg
L-lizin 8,3 mg
L-metionin 5 mg
L-fenilalanin 17,5 mg
L-treonin 8,2 mg
L-tirozin 5mg
L-valin 14 mg
Só 0,03g
Ásványi anyagok, nyomelemek
nátrium 30 m
kálium 10 mg
foszfor 27 mg
Összetevők
kukoricakeményítő, burgonya keményítő, emulgeálószer (zsírsavak mono-és digliceridjei), stabilizátor (mikrokristályos cellulóz), színezék (béta-karotin), antioxidáns (L-aszkorbinsav).
A webáruházon szereplő egyes termékekre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés, a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatokért felelősséget nem vállal.